DESEMBRE DE CIÈNCIES: MALETA BLAVA, XERRADES TRASTORNS ALIMENTARIS i PRÀCTIQUES

Durant este mes de desembre, han continuat les diferents activitas de Ciències al nostre centre, tant en pràctiques de Física i Química, les fotografies de les quals ja vau poder veure en una altra entrada, com en pràctiques de Biologia i Geologia, que podreu veure també properament.
La culminació del trimestre va arribar el 21 de desembre amb la visita de Maria Toldrà,  la nostra Auxiliar de Ciències del Projecte Escoles Blaves, que va venir per a lliurar-nos la Maleta Blava, amb tot el material necessari per  a poder repetir les pràctiques que s'han portat a terme durant el projecte, i la placa "Som Escola Blava" i el rollup, que lluiran al vestíbul del centre.





Però a més, l'alumnat de 3r d'ESO han estat molt ocupats durant tot el mes, ja que, per una banda, l'alumnat de Biologia i Geologia de 3r han treballat als laboratoris amb les disseccions de ronyons.


Més fotos de les disseccions aquí.
En una altra entrada podreu veure els vídeos que han filmat i editat alguns alumnes de 3r.

I per l'altra banda banda, s'han portat a terme les Xerrades sobre Trastorns alimentaris a les 3 classes de 3r d'ESO, durant dues hores a cadascuna. En aquesta ocasió, ha estat Maribel Prades, de Montsià Jove de l'Oficina Comarcal del Montsià, l'encarregada de conduir l'activitat.

Més fotos de les xerrades aquí.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DISSECCIÓ DE RONYONS DE CORDER A 3R D'ESO

CURS 2022/2023

Fira de Ciències Maig 2023